پرداخت سالیانه %20 تخفیف!

فروش ویژه
پشتیبانی از
وردپرس
Hubspot
جوملا
دروپال
Wix
شاپفای
مجنتو
Typeo3

۱۴ نکته انتخاب بهترین سایت ثبت دامنه

با شما هستیم با ۱۴ نکته انتخاب بهترین سایت ثبت دامنه در خدمت شما خواهیم بود تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید. و یا با  محیط آن آشنا گردید به مطالعه این مطللب بپردازید.

بکاپ منظم روزانه هفتگی ماهانه در یک سرور مجزا از مزیت نگارنوین نسبت به سایرین می باشد.

شرکت نگارنوین با همت بهترین کارشناس های قوی به شما کاربران و مشتریهای عزیز خدمت رسانی میکند تا هرچه آسان تر و بهتر به درخواست های خود برسید.

سرور مجازی بورس

برای انتخاب یک سایت معتبر برای خرید و ثبت دامنه چه معیارهایی را باید در نظر بگیریم؟

در این مقاله قصد داریم تا ۱۴ نکته طلایی انتخاب یک سایت معتبر برای خرید و ثبت دامنه های ir و com را بررسی کنیم و بدانیم ثبت کننده دامنه ما باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا بتوان آنرا به عنوان یک شریک مطمئن در راه اندازی وب سایت و پیوستن به بازار بین المللی و جهان اینترنت انتخاب کرد. امروزه سایت های زیادی هستند که می توان در آن اقدام به ثبت دامنه کرد ولی آیا کیفیت ارائه خدمات همه یکی هستند و چرا باید یک وب سایت معتبر را انتخاب کنیم سوالهایی هستند که در این مقاله قصد داریم به آنها پاسخ دهیم.

در ادامه لیستی از ویژگی های یک سایت معتبر برای خرید دامنه را معرفی میکنیم:

۱) خرید دامنه فقط از شرکت های ثبت شده

به هیچ عنوان از سایت هایی که در آن مشخصات یک شرکت ثبت شده درج نشده است خرید نکنید. سایت های زیادی هستند که بسیار زیبا طراحی شده اند ولی در پشت آنها یک شخص با یک خط موبایل وجود دارد و اگر به هر دلیلی آن شخص در دسترس نباشد آینده شما و سایت شما به خطر خواهد افتاد. حتما سایت را چک کنید و اگر شرکت ثبت شده ای با شماره ثبت که قابل پیگیری است مدیریت آن سایت را بر عهده داشت از آن خرید نمایید.

۲) نماد اعتماد الکترونیکی را چک کنید

نماد اعتماد الکترونیکی امروزه یکی از ملزومات سایت های دارای پرداخت آنلاین است. اگر سایتی نماد نداشت خیلی سریع خرید دامنه از آنرا فراموش کنید. بعضی از سایت ها هم فقط یک عکس نماد در سایت خود قرار میدهند. برای اطمینان از صحت نماد روی عکس کلیک کنید و اگر به سایت enamad.ir منتقل شدید و آدرس سایت و مشخصات مالک در آن نوشته شده بود پس آن نماد معتبر است و اگر غیر از این بود نماد تقلبی است.

۳) تلفن ثابت و آدرس شرکت در مشخصات وب سایت

اگر سایتی در بخش تماس با ما تلفن ثابت و آدرس نداشت و فقط یک موبایل در آن نوشته شده بود آن سایت قابل اعتماد نیست. فقط از سایت هایی دامنه خود را خریداری نمایید که تلفن ثابت و آدرس مشخصی داشته باشند.

۴) عضویت سایت در نهاد های رسمی مثل سازمان نظام صنفی

اگر سایت مذکور در یک نهاد معتبر مرتبط با فعالیت خود عضو باشد بسیار عالی است. عضویت در این نهاد ها نیاز به داشتن شرایطی است که هر شخص یا شرکتی نمیتواند از عهده آن بر بیاید. پس بهتر است در خرید دامنه این گزینه را مد نظر قرار دهید.

۵) پشتیبانی آنلاین

معمولا سایت های معتبر بخش پشتیبانی آنلاین دارند که شما می توانید سوال های خود را به صورت آنلاین از بخش پشتیبانی بپرسید و اگر مشکلی بود شما را بلافصله راهنمایی میکنند. این گزینه نشاند دهنده کیفیت پشتیبانی ثبت کننده دامنه شما است و هر سایتی توانایی انجام این کار را ندارد.

۶) مقالات و سوالهای متداول

کاموا

اگر سایتی مقالات کامل و کافی درباره ثبت دامنه داشت این نشاندهده معتبر بودن آن سایت است. پاسخ بسیاری از سوالهای شما در مقالات نوشته شده است که می تواند نشانه معتبر بودن آن سایت باشد.

۷) جستجوی آنلاین و ثبت آنی دامنه

یک سایت معتبر بخش جستجوی دامنه دارد که شما می توانید دامنه های مورد نظر خود را در آن جستجو و ثبت نمایید. انتخاب اسم دامنه کاری پیچیده و زمانبر است و با توجه به رشد سریع تکنولوژی و محبوب شدن استفاده از سایت ها انتخاب یک اسم مرتبط با کار شما امروزه کاری سخت و زمان بر است. سایت هایی که پیشنهادهایی برای ثبت به شما میدهند نیز کمک بسیار زیادی در انتخاب یک آدرس خوب میکنند. بسیار مهم است که سایت مورد نظر شما امکان ثبت آنی دامنه را داشته باشد چرا که گاهی یک ادرس دامنه به دلیل تمدید نشدن توسط مالک قبلی آزاد میشود و شما نیاز دارید تا آنرا بلافاصله ثبت نمایید و اینجاست که ثبت آنی دامنه بسیار کمک کننده خواهد بود.

۸) شرکت اصلی (Registrar) دامنه شما چه شرکتی است؟

در بین شرکت های ایرانی به دلیل تحریم ها ما Registrar اصلی نداریم. همه شرکت های ایرانی در یک شرکت خارجی دامنه های بین المللی را ثبت میکنند و در اصل به عنوان یک رابط بین شرکت خارجی و شما عمل میکنند. سایت های مثل onlinenic، resellerclub و enum وب سایت های معتبری هستند که بیشتر شرکت های ایرانی با آنها کار میکنند. قبل از خرید مطمئن شوید که دامنه com شما در کدام شرکت ثبت میشود. مدتی قبل سایت هایی مثل enom و resellerclub به صورت ناگهانی همه دامنه هایی که مشخصات ایران داشتند را غیرفعال کردند و  صاحبان سایت ها مشکلات زیادی از این بابت پیدا کردند.

۹) کنترل پنل مدیریت دامنه

دقت داشته باشید که شرکت ثبت کننده دامنه شما حتما کنترل پنل مدیریت دامنه شما را در اختیار شما قرار میدهد. این مورد بسیار مهم است. داشتن کنترل پنل مدیریت دامنه به شما کمک میکند که بتوانید مثلا DNS های دامنه خود را تغییر داده یا مشخصات whois آنرا بروز کنید و آنرا در هر ساعت از شبانه روز مدیریت نمایید. برخی از شرکت ها حتی کنترل پنل مدیریت خود دامنه در سایت خارجی را هم در اختیار شما قرار میدهند تا بتوانید براحتی دامنه خود را مدیریت نمایید. مدیریت دامنه های ir در سایت nic.ir انجام میشود پس اگر با نیک هندل خودتان دامنه را ثبت میکنید دیگر جای نگرانی نیست و در سایت نیک براحتی می توانید دامنه خود را مدیریت نمایید.

۱۰) امکان قفل دامنه

یکی از ویژگی های مهم برای دامنه های بین المللی امکان قفل کردن دامنه است. قفل کردن دامنه امکان دزدیده شدن دامنه را غیرفعال میکند و بسیار مهم است. حتما در انتخاب شرکتی که دامنه را خرید میکنید دقت کنید که این قابلیت را در اختیار شما قرار دهد.

۱۱) امکان ثبت انواع مختلف پسوند دامنه ها

امروزه انواع و اقسام پسوندهای مختلف برای زمینه های کاری مختلفی ساخته شده است. پسوند هایی مثل shop برای فروشگاه ها، top برای وب سایت های برتر، mobi برای وب سایت های موبایل، me برای سایت های شخصی، photo برای وب سایت های عکس و … . مزیت استفاده از این پسوندها بهبود سئو سایت شما است. برای مثال اگر شما دامنه tour را ثبت کنید و کار شما مربوط به تور و آژانس های مسافرتی باشد جهش بسیار چشم گیری در سئو سایت خود مشاهده خواهید کرد. پس پیشنهاد میشود حتما از سایت هایی دامنه های خود را خریداری نمایید که امکان ثبت پسوند های جدید دامنه را داشته باشند.

۱۲) اطلاع رسانی ایمیلی و پیامکی برای تمدید دامنه

تمدید دامنه بسیار مهم است. سایت هایی که یاد آوری تمدید دامنه را به صورت پیامکی و ایمیلی انجام میدهند را در اولویت انتخاب خود قرار دهید. این سایت ها مطمئن میشوند که شما هرگز زمان تمدید دامنه خود را فراموش نخواهید کرد تا مبادا با انقضای دامنه دچار نقصان شوید.

۱۳) گول قیمت های ارزان را نخورید

هیچ ارزانی بی دلیل نیست. امروزه سایت های خارجی زیادی مثل شرکت های مالزیایی و دست چندم پیدا شده اند که دامنه را با قیمت بسیار پایین ثبت میکنند و پس از مدتی هم محو میشوند. متاسفانه برخی شرکت های ایرانی نیز برای کسب سود بیشتر اقدام به همکاری با این شرکت ها میکنند و دامنه ها را با قیمت بسیار نازلی به ثبت میرسانند. من پیشنهاد میکنم این فرمول را در ذهن داشته باشید: قیمت ثبت یک دامنه .com حدود ۹ دلار است. اگر شما قیمت دلار را بدانید و ضربدر ۹ دلار نمایید بعلاوه حداقل سود شرکت حدود قیمت واقعی ثبت دامنه را بدست خواهید آورد. حال اگر دیدید سایتی با قیمت پایین تر از این رنج در حال ثبت دامنه است مطمئن باشید یک جای کار میلنگد.

۱۴) ثبت دامنه ir فقط با نیک هندل خود شما

در مورد ثبت دامنه های ir فقط و فقط دامنه خود را با نیک هندل خودتان ثبت نمایید. فرقی نمیکند که در خود سایت nic این کار را انجام دهید یا در سایت دیگری، مهم این است که با نیک هندل خودتان این کار را انجام دهید. چون تنها ملاک مشخص کننده مالک دامنه ir نیک هندل آن دامنه است. اگر دامنه را با نیک هندل شخص دیگری یا نیک هندل معرفی شده توسط آن سایت ثبت کنید شما مالک قانونی آن نخواهید بود.

 

تبریک می گوییم ۱۴ نکته انتخاب بهترین سایت ثبت دامنه پایان رسید با مقالات بعدی ما را همراهی کنید.

شعار همیشگی: حفظ مشتریان فعلی ، دعوت از مشتریان قبلی ، جذب مشتریان آتی

 

 

نگارنوین

اولین و بزرگترین مرکز ارائه دهنده سرورهای مجازی ، اختصاصی ، دامنه ، هاست و طراحی سایت و گرافیک در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *