پرداخت سالیانه شامل 15% تخفیف می باشد!

اطلاعات تماس

تهران ، آیت الله کاشانی ، پلاک 160 واحد 27

92001474 - 021

info@negarnovin.com

ناحیه کاربری

امروز با شما هستیم با یک آموزش کاربردی دیگر نحوه نصب فایروال و یا همان CSF در کنترل پنل محبوب دایرکت ادمین Direct Admin و یا به طور کلی نحوه آموزش نصب CSF در دایرکت ادمین پس با ما همراه باشید!

حتما و حتما برای اینکه یک سرور میزبان مناسب داشته باشیم برای میزبانی از سایت های خود می بایستی افزونه csf بر روی سرور نصب و کانفیگ شده باشد که جلوی خیلی از مشکلات عدیده ای از جمله اتک ها و آی پی های غیرمجاز گرفته می شود و خیال ما راحت خواهد بود با آموزش زیر براحتی می توانید این کار را انجام دهید. سرور مجازی برج میلاد

در توضیح این اکستنشن می توان عنوان نمود که ، فایروال CSF سی اس اف قدرتمند ترین فایروال های مدیریت iptables محسوب می گردد و یکی از خصوصیات بسیار مهم این فایروال قدرتمند رایگان بودن و اوپن سورس بودن آن است که این افزونه را نسبت به رقبا برتری داده است.

نحوه نصب CSF در دایرکت ادمین DirectAdmin :

مرحله اول : ابتدا برای نصب فایروال csf در دایرکت ادمین می بایستی وارد SSH سرور خود شویم سپس ماژول های پرل perl-libwww-perl و perl-Time-HiRes را نصب و فعال می کنیم ، برای نصب این ۲ ماژول بر روی سرور مجازی و اختصاصی خود دستورات زیر را به ترتیب وارد می کنیم :

yum install perl-libwww-perl

yum install perl-Time-HiRes

بعد از طی کردن روند بالا ، برای دریافت و دانلود آخرین نسخه از فایروال csf دستور زیر وارد می کنیم :

wget https://download.configserver.com/csf.tgz

برای باز کردن پکیج فشرده شده فایروال csf از دستور tar -xzf استفاده میکنیم :

tar -xzf csf.tgz

وارد پوشه و فولدر فایروال سی اس اف میشویم :

cd csf

و در نهایت با اجرای فایل مربوط به نصب ، مراحل نصب فایروال csf آغاز میشود :

sh install.sh

فایروال csf بر روی سرور مجازی یا سرور اختصاصی شما نصب شد!در ادامه روش کانفیگ کردن فایروال را آموزش خواهم داد.
خوب فایروال را نصب کردیم حالا میریم سراغ کانفیگ فایروال
ابتدا وارد قسمت » Admin Level دایرکت ادمین خود شود در قسمت پایین Extra Features روی گزینه ی ConfigServer Firewall&Security کلیک کرده
توجه کنید که وارد صفحه ی csf که شده اید بالای صفحه و وسط صفحه Firewall Status: Enabled and Running نوشته باشد در غیر این صورت باید فایروال را اجرا کنیم ، برای این کار وارد ssh شود و دستور csf- r و csf -e را وارد نمایید.
خوب فایروال شما فعال شده اکنون به سراغ کانفیگ آن میریم
ایتدا وارد قسمت ConfigServer Firewall&Security میشویم
سپس وارد قسمت Check Server Security میشویم
و در این بخش کادر های قرمز رنگی را داریم که هر کدام بیان گر یک مشکل می باشد.
در پایین بر روی Run Again and Display All Check کلیک میکنیم
قسمت هایی که سبز هستند یعنی مشکلی ندارند اما ما باید قسمت های قرمز رنگ را سبز کنیم
برای مثال در قسمت Firewall Check گزینه ی TESTING mode check قرمز می باشد و برای سبز کردن آن به راهنمای رو به روی آن مراجعه میکنیم و طبق راهنما باید در قسمت ConfigServer Firewall&Security برویم و سپس روی گزینه ی Firewall Configuration کلیک کنیم.
خوب حالا وارد محیط Firewll Configuration شدیم ما باید بعضی از دستورات را به صورت ۰ و ۱ یا پورت و یا عدد به csf دهیم تا امنیت ما به درستی تامین کند.
توجه:اگر پورت سرور را از ۲۲ به عدد دیگری تغییر داده اید در قسمت IPv4 Port Settings و کادر TCP_IN = ، TCP_OUT = و همینطور در قسمت IPv6 Port Settings و کادر TCP6_IN = ، TCP6_OUT = عدد ۲۲ را پاک کرده و عدد مورد نظر خود را جایگزین نمایید.
نکته:اگر برای بار اول هست که CSF را کانفیگ میکنید و به پورت ها و کار آن ها آشنایی ندارید عدد های دیگری را پاک یا عدد دیگری را اضافه نکنید زیرا ممکن است امنیت سرور شما به خطر بیفتد.
سپس باید در کادر TESTING = عبارت ۰ را قرار دهیم و سپس در پایین صفحه گزینه ی Change را زده و سپس گزینه ی Restart csf+lfd را بزنیم تا کادر TESTING mode check سبز بشود
حال دوباره به قسمت Check Server Security و سپس Run Again and Display All Check وارد میشویم
برای مثال دوم در قسمت SSH/Telnet Check اکثر سرور ها Check SSH UseDNS قرمز هست و در کادر رو به رو آموزش سبز کردن را به صورت کامل به ما داده است و برای سبز کردن آن باید UseDNS=yes را باید برابر با no قرار دهیم و برای این کار باید وارد ssh شویم و دستور nano /etc/ssh/sshd_config را در ssh وارد میکنیم و =UseDNS# را برابر no قرار خواهیم داد و مربع پشت آن را پاک میکنیم.
و سپس دستور service sshd restart را وارد میکنیم تا تنظیمات اعمال شود.
برای مثال سوم در قسمت Server Services Check
معمولا برخی از گزینه های آن قرمز است و برای سبز کردن آن ها باید دستورات ssh را که در کادر راهنمای رو به رو نوشته در ssh وارد کنیم
برای مثال گزینه ی Check server startup for cups برای ما قرمز است و میخواهیم آن را سبز کنیم ، برای این کار باید دستورات زیر را در ssh وارد کنیم
service cups stop
chkconfig cups off

تمامی موارد قرمز را به همین روش به راحتی میتوانید سبز کنید و آن موقع دیگر مشکل امنیتی نخواهید داشت.
خوب csf شما الان به صورت کامل و امنیتی کانفیگ شده است اما اگر خواستید میتوانید تغییرات دیگری مناسب با سرور خود در آن ایجاد نمایید.

تبریک می گوئیم آموزش نصب CSF در دایرکت ادمین و کانفیگ این افزونه به پایان رسید با آموزش های بعدی ما را همراهی کنید!


2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *