پرداخت سالیانه %20 تخفیف!

فروش ویژه
پشتیبانی از
وردپرس
Hubspot
جوملا
دروپال
Wix
شاپفای
مجنتو
Typeo3

بررسی مزایای حافظه های ECC

با شما هستیم با آموزش بررسی مزایای حافظه های ECC در خدمت شما خواهیم بود تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید. و یا با  محیط آن آشنا گردید به مطالعه این مطللب بپردازید.

بکاپ منظم روزانه هفتگی ماهانه در یک سرور مجزا از مزیت نگارنوین نسبت به سایرین می باشد.

شرکت نگارنوین با همت بهترین کارشناس های قوی به شما کاربران و مشتریهای عزیز خدمت رسانی میکند تا هرچه آسان تر و بهتر به درخواست های خود برسید.

کاموا

ECC چیست؟

حافظه ECC که مخفف عبارت Error Correction Code می باشد، در سرورها یا سایر سیستم های داده‌ای با اهمیت، بسیار محبوب است؛ چرا که با شناسایی و اصلاح خودکار خطاهای حافظه، داده ها را در برابر خرابی و آسیب های احتمالی محافظت می کند. حافظه های استاندارد دارای تراشه‌ای با هشت بانک داده هستند که در این بانک ها داده ها ذخیره شده و در صورت نیاز به پردازنده ارسال می شوند. اما حافظه ECC ساختار متفاوتی دارد زیرا علاوه بر داشتن تراشه‌ای برای نگهداری داده ها، دارای یک تراشه حافظه اضافی است که به عنوان تشخیص دهنده خطا و تصحیح تراشه هشت بانکی دیگر عمل می کند.

قبل از ظهور حافظه ECC ، تشخیص خطا از طریق بیت های برابری زوج یا فرد انجام می شد. به این صورت که در سیستم های رایانه‌ای، داده ها معمولاً در بانک های ۸ بیتی (بسته های اطلاعاتی) ذخیره می شدند. در روش زوج بودن یا parity ، یک بیت اضافی که همان بیت نهم است نوشته می شود که به سیستم کمک می کند بروز خطا را تشخیص دهد. اگر سیستمی از روش برابری یا همان زوج بودن استفاده کند، بیت های ۱ و ۰ (به علاوه بیت اضافی) باید در نهایت یک عدد زوج را ارائه دهند. به عنوان مثال اگر داده های نوشته شده روی حافظه “۱۰۰۱۱۰۱۱” باشد.

 

بررسی مزایای حافظه های ECC

حافظه رجیسترشده چیست؟

حافظه رجیسترشده که معمولا به آن “بافر” نیز گفته می شود، دارای فناوری است که می تواند با حافظه های ECC جفت شود، اما ارتباط مستقیمی با آن نداشته باشد. حافظه رجیسترشده دارای یک “ثبات” است که بین رم و کنترل کننده حافظه سیستم قرار داشته و باعث کاهش حجم بار وارده بر روی کنترل کننده حافظه می شود. این قابلیت باعث می شود تا ماژول های حافظه بیشتری در یک زمان مشخص بتوانند مورد استفاده بگیرند.

نمیتوان همواره یک حافظه ECC را به عنوان یک حافظه رجیسترشده نیز در نظر گرفت، زیرا ممکن است گاهی فقط به قابلیت رفع خطا حافظه های ECC نیاز داشته باشیم. اما در عوض تقریباً تمام حافظه های رجیسترشده، یک نوع حافظه ECC محسوب خواهند شد.

بررسی نرخ خطا حافظه ECC

حافظه ECC از لحاظ پایداری و قابلیت اعتماد نسبت به حافظه های استاندارد برتری دارد، اما بسیاری از اوقات هم اینطور نیست. برای فهمیدن اینکه آیا واقعاً این حافظه ها قابل اطمینان‌تر هستند یا خیر، ما در ۳ سال گذشته میزان خرابی حافظه های ECC را با سایر حافظه ها بررسی کردیم.

نکته‌

باید توجه داشته باشید این است اگرچه برندهای مختلف حافظه در این مقایسه استفاده شدند، اما به دلیل ضعف دائمی و خرابی بیشتر آنها، در نهایت تصمیم گرفتیم که فقط از حافظه های دسک‌تاپ و سرور Kingston در تجزیه و تحلیل خود استفاده کنیم. در واقع انجام این مقایسه در یک برند تجاری خاص، مقایسه‌ای واقع بینانه‌تر و درست خواهد بود.

بررسی مزایای حافظه های ECC

همانطور که نمودار بالا نشان داده شده، میزان خرابی حافظه های ECC بسیار کمتر از مدل های غیر ECC می باشد. حتی با اینکه نرخ خرابی یک حافظه استاندارد برند کینگستون بسیار مناسب است (حدود ۱ درصد)، اما همانطور که انتظار داشتیم حافظه ECC با میانگین خرابی ۲۴/۰ درصد، بسیار بهتر و قابل اعتمادتر می باشد.

نکته 

باید توجه داشت این است که طی سه سال گذشته و به مرور زمان، حافظه های کینگستون از قابلیت اطمینان بیشتری برخوردار شده‌اند. این موضوع برای حافظه های ECC نیز صدق می کند. جالب است بدانید در سال جاری، حتی یک مورد خرابی حافظه های ECC گزارش داده نشده است.

بررسی مزایای حافظه های ECC

بررسی مزایای حافظه های ECC

نکته باورنکردنی

در مورد نمودارهای بالا این است که طی سه سال گذشته، حتی یک مورد خطای حافظه یا بی ثباتی سیستم ناشی از حافظه های ECC نداشته‌ایم. هنگامی که حافظه را از نظر خطا آزمایش کردیم، تنها خرابی به دلیل عدم وجود POST یا راه اندازی مجدد سیستم بود. در حالی که مسئله راه اندازی مجدد هم یک ایراد محسوب می شود، اما با این حال ۲۵٪ خرابی مربوط به راه اندازی مجدد سیستم فقط در دو مورد خاص ایجاد شده بود که هر دو آنها نیز در سال ۲۰۱۱ رخ داده بودند.

معایب و نقاط ضعف حافظه های  ECC

ECC نسبت به حافظه های سنتی و استاندارد، بسیار پایدارتر طراحی شده و سوابق خرابی های آن در چند سال اخیر نیز این مورد را تایید کرده است. با این حال استفاده از حافظه های ECC چند نکته منفی نیز دارد. اولین و بارزترین آن این است که هر رایانه‌ای نمی تواند از حافظه ECC استفاده کند. اکثر سرورها و مادربورد سیستم های workstation به حافظه ECC  احتیاج دارند، اما بیشتر سیستم های دسک‌تاپ یا با حافظه ECC به هیچ وجه کار نمی کنند یا عملکرد ECC در آنها غیر فعال است.

دوم اینکه به دلیل تراشه حافظه اضافی و ماهیت پیچیده‌تر حافظه های ECC ، هزینه آنها نیز گران‌تر می باشد. سرانجام اینکه حافظه ECC نسبت به حافظه های غیر ECC کمی کندتر هستند. در واقع تولیدکنندگان این حافظه اعلام کرده‌اند به دلیل زمان اضافی که سیستم برای بررسی هرگونه خطا صرف می کند، باعث می شود تا سرعت حافظه ECC تقریباً ۲٪ کندتر از سایر حافظه های استاندارد باشد.

نتیجه گیری

اگر یک سرور یا سیستمی دارید که داده های بسیار ارزشمندی در آن ذخیره شده و ثبات سیستم اهمیت بالایی برایتان دارد، معایبی که درباره حافظه های ECC گفتیم آنچنان هم به چشم نخواهند آمد. همانطور که ممکن است بدانید هزینه های خرید حافظه به تازگی بسیار پایین آمده و حتی افزایش ۲۰ درصدی قیمت نیز مبلغ چندان زیادی نخواهد شد. در مورد کاهش عملکرد نیز مقدار ۲٪ به قدری ناچیز و کم است که در برابر قابلیت های حافظه ECC اصلا مورد مهمی محسوب نمی شود.

سرور مجازی بورس

تبریک می گوییم مقاله آموزش بررسی مزایای حافظه های ECC پایان رسید با مقالات بعدی ما را همراهی کنید.

شعار همیشگی: حفظ مشتریان فعلی ، دعوت از مشتریان قبلی ، جذب مشتریان آت

 

نگارنوین

اولین و بزرگترین مرکز ارائه دهنده سرورهای مجازی ، اختصاصی ، دامنه ، هاست و طراحی سایت و گرافیک در ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *