پرداخت سالیانه %20 تخفیف!
فروش ویژه
پشتیبانی از
وردپرس
Hubspot
جوملا
دروپال
Wix
شاپفای
مجنتو
Typeo3

امروز در این مقاله با شما هستیم با یک مقاله اموزشی دیگر تحت عنوان آموزش چند کاربره کردن وردپرس پس تا انتهای این مطلب مثل همیشه ما را همراهی و همیاری کنید

آموزش چند کاربره کردن وردپرس

آموزش نصب وردپرس شبکه یا همان چند کاربره کردن وب سایت وردپرسی!

حتما شما سایت ها و وب سایت های زیادی را دیده اید که از وردپرس استفاده می کنند و چندین دمو مختلف و چند کاربره و تعداد زیادی ساب دامنه وردپرسی دارند با قابلیت های مختلف و شما هم دوست داشتید همچین امکانی را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید؟!

حتما پیش خود فکر کرده اید که برای هر ساب دامنه و هر دمو سایت یک دیتاسبیس مجزا و اسکیوال مجزا تعریف شده و حتما هاست یا سرور میزبان قوی نیز این سایت ها برخوردار می باشند! از این دست سوالات و پرسش ها در ذهن تمامی شماها بارها نقش بسته است.

سرور مجازی فرانسه

در پاسخ به سوالات بالا و پرسش های پر تکرار در این زمینه باید عرض کنیم که خیر، این سایت ها از یک قابلیت وردپرس شبکه استفاده می کنند که به شما این امکان را می دهند در یک سایت وردپرسی چندین وردپرس با دموها و قالب ها و افزونه های مختلف راه اندازی و در معرض دید عموم قرار دهید پس طبق اموزش زیر پیش بروید تا به این امکان دست پیدا کنید.

در ابتدا باید بدانیم وردپرس شبکه یا چند کاربری چیست ؟!
وردپرس شبکه یا وردپرس چند سایته و یا وردپرس چند کاربره همان سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که به شما این امکان را می دهد که بی نهایت وب سایت وردپرسی را به صورت وبلاگ و بدون نیاز مجدد به وردپرس راه اندازی کنید. در چنین حالتی وردپرس به صورت عادی نصب شده و فقط با اضافه کردن یک کد به فایل wp_config.Php تغییرات را به وجود می آورید این قابلیت از نسخه ۳.۰ به بعد در وردپرس پدیدار شدن که به آن WordPress mu یا وردپرس شبکه می گویند.

آموزش چند کاربره کردن وردپرس

نصب وردپرس شبکه

برای نصب وردپرس شبکه باید در ابتدا یک وردپرس ساده را نصب کنید سپس در قسمت فایل منیجر هاست خود وارد پوشه ای که وردپرس را روی آن نصب کرده اید شوید. در اینجا فایل wp_config.php را ویرایش و کد زیر را در آن قرار دهید:
/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */
بعد کد زیر را وارد کنید:

/* Multisite */
define( ‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true );

در انتها فایل را ذخیره کنید.
وارد پیشخوان سایت خود شده و از منوی ابزارها بر روی راه اندازی شبکه کلیک نمایید.
سپس دکمه نصب را بفشارید سپس دو کد به شما نشان داده میشود کد اول را در فایل wp_config.Php بالای خط

/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */

وارد کنید
کد دوم را به فایل htaccess سایت خود اضافه کنید و کدهای قبلی htaccess را بطور کامل حذف کنید.
و در آخر بر روی ورود کلیک کنید.
وردپرس شبکه شما در این بخش راه اندازی شده است و بعد از بخش سایت ها می توانید سایت های وردپرسی خود را مدیریت کنید.

تبریک می گوئیم آموزش مقاله مطلب نوشته آموزش چند کاربره کردن وردپرس به پایان رسید با اموزش های بعدی حتما مثل همیشه ما را همراهی کنید.

نگارنوین

ارائه دهنده خدمات میزبانی وب ، سرورهای مجازی و اختصاصی ، دامنه و طراحی سایت و اپلیکیشن و گرافیک و ... تمامی راهکارهای مبتنی بر وب و داده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *