شعار همیشگی: حفظ مشتریان فعلی ، دعوت از مشتریان قبلی ، جذب مشتریان آتی
همه چیز در مورد ویندوز ۱۰
با شما هستیم با همه چیز در مورد ویندوز ۱۰ در خدمت شما خواهیم بود تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید. و یا با محیط آن آشنا گردید به مطالعه این مطللب بپردازید.
بکاپ منظم روزانه هفتگی ماهانه در یک سرور مجزا از مزیت نگارنوین نسبت به سایرین می باشد.
شرکت نگارنوین با همت بهترین کارشناس های قوی به شما کاربران و مشتریهای عزیز خدمت رسانی میکند تا هرچه آسان تر و بهتر به درخواست های خود برسید.
پیشرفت و گسترش تکنولوژی بر پایه زبان های برنامه نویسی بوده است، و خلق نرم افزار های گوناگون با استفاده از این زبان ها امکان پذیر شده است، امروزه با پیشرفت این زبان ها و تولید نرم افزار های گوناگون هر روز شاهد پیشرفت بیشتر تکنولوژی هستیم.
ویندوز ۱۰ نهمین ویندوز منتشر شده از شرکت مایکروسافت(Microsoft) است.
الان یه سوال پیش میاد چرا آخه ویندوز۱۰پس ویندوز۹چی شد؟
عدد ۹ در بسیاری از فرهنگ ها نحس است. از جمله کشور ژاپن که یکی از مشتریان به روز مایکروسافت به حساب می آید. اینکه آیا واقعا مایکروسافت از ترس این موضوع دست به همچین کاری زده باشد کمی دور از انتظار است. اما حداقل ژاپنی ها به این موضوع عادت دارند. جالب است بدانید که شرکت ژاپنی آنتی ویروس Trend Micro مدتی پیش همین کار را انجام داد و ورژن ۱۰ را به جای ۹ ارایه کرد!
ولی من که میگم خرافات هست ولی شما رو نمیدونم اگر شما هم مثل من فکر می کنید کامنت بزارید
این سیستم عامل برای رایانه شخصی، لپ تاپ، دستگاههای موبایل (تبلت و تلفن هوشمند) و رایانههای شخصی یکپارچه توسعه یافتهاست.
یه تاریخچه کلی:
Windows 1
تصویری که می بینید اولین نسخه تجاری ویندوز می باشد که در سال ۱۹۸۵ عرضه شده است..
Windows 2
ویندوز ۲.۰ یک محیط عامل گرافیگی ۱۶ بیتی، توسعه یافته توسط مایکروسافت میباشد. این نسخه در تاریخ ۹ دسامبر ۱۹۸۷ جایگزین ویندوز ۱.۰ شد. با وجود اینکه ویندوز ۳.۰ در سال ۱۹۹۰ منتشر شد اما مایکروسافت تا تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۰۱ (۱۴ سال) از این نسخه پشتیبانی کرد.
Windows 3
این سیستم عامل دست خوش تغییراتی بود که در سال ۱۹۹۰ منتشر شد. برای اولین بار می توانستید پنجره ها را کمینه کرده و در آیکون کوچکی داشته باشید. همین Alt + Tab که الان برای پرش میان پنجره ها استفاده می کنید، از همین ویندوز شروع شده است.
Windows 95
برای بسیاری از کاربران، اولین کار پس از روشن کردن کامپیوتر ویندوزیشان فشردن دکمه Start است، منوی استارت اولین بار در ویندوز ۹۵ ظاهر شد. همچنین اصطلاحاتی چون مرور (Explore)، نوار وظیفه (Task Bar) و دسکتاپ نیز در ویندوز ۹۵ معرفی گردیدند.
Windows 98
در تصویر زیر که محیطی کلی از ویندوز ۹۸ هست چیز جدیدی برای مشاهده وجود ندارد. تقریبا هیچ تغییری نمی توان در رابط کاربری ویندوز نسبت به نسخه قبلی یافت. ویندوز ۹۸ بیشتر از آن که نسخه جدیدی از ویندوز باشد، یک به روزرسانی جزئی روی ویندوز ۹۵ بود.
Windows 2000
این نسخه از سیستم عامل برخی ویژگیهای جدید را در رابط کاربری خود به همراه آورد. چیزهایی چون شفافیت و افکتهای سایهدار همگی در ویندوز ۲۰۰۰ معرفی گردیدند، با این حال ویندوز ۲۰۰۰ بهترین نبود.
Windows ME
ویندوز ME در سال ۲۰۰۰ منتشر و کاربران خانگی و معمولی را هدف قرار داد. در این نسخه امکانات شبکه و چندرسانهای (Movie Maker, Media Player 7) ارتقاء یافته بود. ویندوز ME آخرین سیستمعامل مایکروسافت با کد ویندوز ۹۵ بود پس از آن مایکروسافت هسته ویندوز را در XP تغییر داد.
Windows XP
از این پس از ویندوز XP می شد به عنوان یک سیستم عامل یاد برد. در کل رابط کاربری در مقایسه با ویندوز ۲۰۰۰ تغییر عمدهای نکرده بود، ولی ظاهر و رابط کاربری و بصری آن بسیار متفاوت بود می شود گفت مایکروسافت عالی عمل کرده بود.
Windows Vista
مایکروسافت پس از عرضه ویندوز ویستا با مشکلات اساسی مواجه شد. اما اگر صادق باشیم، ویستا آن قدرها هم بد نبود. سیستم عامل جدید با خود یک رابط کاربری نو به نام Aero را آورد و طراحی منوی استارت نیز کاملا متحول شده بود.
Windows 7
کاموا
سه سال پس از ویندوز ویستا، ویندوز ۷ منتشر شد و ناگهان تمام کمی و کاستیها و مشکلات ویندوز ویستا را از خاطر کاربران پاک نمود. رابط کاربری Aero همچنان وجود داشت، اما ویژگیهای جدیدی همچون Aero snap، Aero peek، Taskbar grouping، آیکونهای بزرگ تر روی نوار وظیفه و پشتیبانی از صفحات چند لمسی، ویندوز ۷ را به آن چه امروز میبینیم تبدیل نمودند و آن قدر میان ما کاربران محبوب شد تا لقب محبوبیت گرفت.
Windows8
بزرگترین تغییر اعمال شده روی این ویندوز، استفاده از رابط گرافیکی جدیدی بود که جایگزین کلید استارت سنتی ویندوز شده بود. این ویژگی جدید که مترو نام دارد، در بردارندهی اپلکیشنهایی برای نمایش تصاویر، ویدئو، ایمیل وموزیک است و صرفا برای استفاده در ابزارهایی با صفحهی نمایش لمسی ایجاد شده است. بعد از نصب این ویندوز مشکل اکثر کاربران و سردرگمی آن ها دکمه استارت بود و می توان این ویندوز را پنجره ای رو به دنیای تبلت ها دانست.
ویندوز۱۰:
آخرین نسخه منتشر شد ویندوز از سوی شرکت مایکروسافت است که قابلیت: حالت تبلت،گذاشتن اثر انگشت و انتخاب عکس به عنوان پسورد(در آپدیت های جدید که من همین نسخه رو برای دو تا از دوستام نصب کردم راضی بودند)،دستیار صوتی کورتانا،مرورگر ماکروسافت ادج یا اج(Microsoft Edge)،تنظیم ویندوز برای کار کردن با IOSو اندروید،دسکتاپ مجازی و… است که باید جدیدترین نسخه ویندوز رو نصب کنید تا امکانات خوبی مثل نقاشی سه بعدی و… گیرتون بیاد
ویندوز ۱۰ با این همه خوبیاش هنوز یک مشکل بزرگ داره:(من هر چی تو نت گشتم فقط همین مشکل کاربران بود وگرنه هیچ مشکلی نداشتند)