اطلاعات تماس

تهران ، آیت الله کاشانی ، پلاک 160 واحد 27

92001474 - 021

info@negarnovin.com

ناحیه کاربری

معماری اندروید

با شما هستیم با معماری اندروید در خدمت شما خواهیم بود تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید. و یا با  محیط آن آشنا گردید به مطالعه این مطللب بپردازید.

بکاپ منظم روزانه هفتگی ماهانه در یک سرور مجزا از مزیت نگارنوین نسبت به سایرین می باشد.

شرکت نگارنوین با همت بهترین کارشناس های قوی به شما کاربران و مشتریهای عزیز خدمت رسانی میکند تا هرچه آسان تر و بهتر به درخواست های خود برسید.

سیستم عامل آندروید یک پشته برای اجزای نرم افزار ها می سازد که در دید کلی به پنج بخش و چهار لایه اصلی تقسیم می شوند، در تصویر زیر نمودار معماری نشانداده شده است :

هسته لینوکس

در ادامه مختصراز لایه های لینوکس خواهیم پرداخت
لینوکس ۲.۶ از حدود ۱۱۵ قسمت  تشکیل شده است و این عملکرد سیستم های اولیه از جمله مدیریت فرایند را فراهم می کند
مدیریت حافظه، مدیریت دستگاه مانند دوربین، صفحه کلید، صفحه نمایش و …

کتابخانه ها

در بالای هسته لینوکس مجموعه ای از کتابخانه ها وجود دارند از جمله مرورگر WebKits که از جمله  مرورگر های open-source می باشد. کتابخانه های دیگری نیز قابل تشخیص می باشند مانند پایگاه داده SQLite که یک بانک اطلاعاتی قوی برای ذخیره سازی  داده ها و به اشتراک گذاری آنهاست ،از دیگرکتابخانه ها میتوان به پخش صوت و تصویر، کتابخانه های SSL برای امنیت اینترنت  نیز اشاره کرد

کاموا
:Android Runtime

بخش سوم از معماری  Android Runtime می باشد و از پایین لایه دوم است این لایه یک جزء کلیدی به نام Dalvik Virtual Machine تولید می نماید که یک نوع از ماشین مجازی جاوا ویژه و بهینه سازی شده برای آندروید است
DALVIK VM از ویژگی های هسته لینوکس مانند مدیریت حافظه استفاده می کند
چند نخ، در زبان جاوا  ذاتی است
DALVIK VM هر نرم افزار اندروید را به اجرا در پروسه خود را  قادر می سازد ،Android Runtime همچنین مجموعه ای از کتابخانه های هسته را فراهم می کند که قادراست به برنامه نویسان اندروید اجازه دهد از زبان استاندارد برنامه نویسی جاوا برای نوشتن برنامه های کاربردی آندروید استفاده نمایند.

Application Framework :

Application Framework ها بسیاری از خدمات سطح بالاتر لایه ها را  فراهم می کند تا برنامه های کاربردی را در قالب کلاس های جاوا به خوبی اجرا شوند برنامه نویسان برای استفاده از این خدمات را در برنامه های کاربردی خود می توانند استفاده نمایند

 

Applications :

تمام نرم افزار های اندروید را لایه Applications پیدا کنید پس از نصب نرم افزار شما دسترسی را فقط در این لایه  خواهید داشت از جمله  برنامه های کاربردی  مانند مخاطب ها، مرورگر، بازی و …

 

 

 

تبریک می گوییم معماری اندروید پایان رسید با مقالات بعدی ما را همراهی کنید.

شعار همیشگی: حفظ مشتریان فعلی ، دعوت از مشتریان قبلی ، جذب مشتریان آتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *