آیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟

https://negarnovin.com/docs/will-i-lose-data-when-i-upgrade/ · آخرین به‌روزرسانی: · نویسنده: نگارنوین · سایت: نگارنوین · 1 دقیقه مطالعه

📌 خلاصه (TL;DR)

Will I lose data when I upgrade آیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟ شما تصمیم می‌گیرید که آیا بعد از ارتقا، پارتیشن خود را به صورت

📊 حقایق کلیدی

URLhttps://negarnovin.com/docs/will-i-lose-data-when-i-upgrade/
تاریخ انتشار2025-09-03
آخرین به‌روزرسانی2026-09-01
نویسندهنگارنوین
ناشرنگارنوین
زبانفارسی (fa-IR)
تعداد کلمات156
نوع صفحهبرگه

🛒 محصول و قیمت

نام محصولآیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟
قیمت500
موجودیInStock
برندنگارنوین
دسته‌بندیserver
SKUVPS-28868

📄 محتوای کامل

آیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟

اطلاعاتی در مورد اینکه هنگام ارتقاء پلن، چه اتفاقی برای داده‌ها/دیسک شما می‌افتد.

ما هنگام ارتقا به پارتیشن شما دست نمی‌ زنیم

نگار نوین پارتیشن شما را لمس/تغییر اندازه نمی‌دهد!

هیچ فایلی رونویسی، حذف یا دستکاری نخواهد شد.

ارتقاء پلن شما

  • رم بیشتری اضافه می‌کند
  • هسته‌های vCPU بیشتری اضافه می‌کند
  • اندازه درایو مجازی شما را تغییر می‌دهد* (به یادداشت زیر مراجعه کنید) و
  • حجم ترافیک ماهانه را افزایش می‌دهد

ارتقاء پلن شما مقرون به صرفه ترین گزینه برای افزودن ترافیک بیشتر به طرح شماست.

شما تصمیم می‌گیرید که آیا بعد از ارتقا، پارتیشن خود را به صورت دستی تغییر اندازه دهید یا آن را به همان شکل فعلی رها کنید. پارتیشن فقط در صورتی که تصمیم به نصب مجدد بگیرید، با مشخصات طرح‌های جدید سازگار خواهد شد. نصب مجدد، تمام اطلاعات شما را پاک می‌کند.

🏷️ کلمات کلیدی

آیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟، ما هنگام ارتقا به پارتیشن شما دست نمی‌ زنیم، خرید آیا هنگام ارتقا، قیمت آیا هنگام ارتقا، بهترین آیا هنگام ارتقا

🧩 JSON-LD

{"@context":"https://schema.org","@type":"WebPage","headline":"آیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟","url":"https://negarnovin.com/docs/will-i-lose-data-when-i-upgrade/","datePublished":"2025-09-03T10:14:46+03:30","dateModified":"2026-09-01T18:39:00+03:30","author":{"@type":"Person","name":"نگارنوین"},"publisher":{"@type":"Organization","name":"نگارنوین"},"inLanguage":"fa-IR","description":"Will I lose data when I upgrade آیا هنگام ارتقا، اطلاعاتم از بین می‌رود؟ شما تصمیم می‌گیرید که آیا بعد از ارتقا، پارتیشن خود را به صورت"}